2024. 04. 02. 13:59

Rekordot döntöttünk az AMTS-n!

A korábbi évekhez képest jóval nagyobb területen 370 m2-en állítottuk ki a kínálatunkat az érdeklődő autószerelők és a hobbi garázsok számára, hogy még többen megismerjék a széles választékunkat és az innovatív termékeinket. Fontosnak tartottuk azt is megmutatni, hogy ezt a hatalmas választékot mi raktáron tartjuk azért, hogy azonnal ki tudjuk szolgálni az autószerelők sürgős szerszám igényeit.

Egyre növekvő népszerűségünk és kiterjedt termékskálánk révén úgy éreztük, hogy idén egy nagyot durrantunk és a tavalyi kiállítási területünket megduplázva egy sokkal nagyobb és szélesebb termékkínálatot mutattunk be az érdeklődő nagyközönségnek.

Szinte minden általunk importált és forgalmazott márkákból számos különleges és speciális szerszámot, célszerszámot mutattunk be, és az érdeklődő látogatóknak pedig szakértő kollégáink segítettek a kérdések megválaszolásában.

Például számos Laser Tools szigetelt elektromos és hibrid célszerszámot kínáltunk, melyeket egy 45 fokban keresztbe vágó elektromos (Nissan Leaf) autó köré helyeztünk el, hogy stílszerűen bemutassuk azokat. Természetesen nem feledkeztünk meg a legújabb ausztrál márkánkról sem, az SP Tools szerszámokról, melyet szintén nagy választékban és mennyiségben prezentáltunk, ami sok látogatót lenyűgözött. Az SP Tools extrém nagy és változatos szerszámos szekrényei, műhelybútorai a felső kategóriát képviselik, emiatt rengeteg látogató tekintetét magukra vonzották.

Természetesen nem csupán műhelyfelszereléseket kínáltunk, hanem szinte minden gépjárműipari foglalkozást, szakmát lefedő profi eszközök, célszerszámok széles skáláját felvonultattuk.

Idén is elengedhetetlen volt, hogy egy kis Amerikát vigyünk magunkkal, így a standunk bal oldalán egy eredeti amerikai 77 személyes sárga iskolabusz állt, ami mellett sorokban álltak az érdeklődők, hogy belülről is szemügyre vehessék. A már hagyománynak számító pattogatott kukoricás kis kocsinknál a kollégánk a kiállítás alatt minden nap szorgalmasan dolgozott és osztogatta az amerikai alapanyagokból készült finom PopCorn-t.  A standunk másik végén a tavaly már látott eredeti amerikai rendőrautót is körbe lehetett nézni, ami mellett minden délután egy rockabilly együttes szórakoztatta a látogatókat, nincs is jobb, mint élő zenére vásárolni!

A Junkbuilds által épített kis elektromos gokartot is bemutattuk, melyet négy nagy teljesítményű Dewalt akkumulátor táplált.

A 2025-ös AMTS-t már tervezgetjük, hogy ismét valami nagyot és különlegeset tudjunk majd mutatni nektek.

Ne feledjétek a jövő évi AMTS dátumot: 2025. március 28-30.

Ott találkozunk!

További hírek
AMTS_2024

AMTS 2024

2024. 04. 02. 13:59
Idén minden eddiginél nagyobb területen, rengetegféle termékkel, színes programokkal vártuk a látoga
Hír_festool_2

Festool bemutató volt nálunk!

2024. 01. 31. 16:26
Egyik legújabb márkánk a Festool, fő profiljuk a famegmunkálás, de a jelen van a festők és a autófén
Hirek-kezdo

Speedzone a Puma Toolsnál!

2024. 01. 18. 11:51
Nálunk járt a SpeedZone csapata, és izgalmas témákban forgattak velünk. Bemutattuk nekik a különlege

Több mint 30 éve az önök szolgálatában!

Professzionális szereléstechnikai megoldások a járműipar számára.

Célszerszámok, műhelyfelszerelések, berendezések, segédanyagok kis- és nagykereskedelme

Üzlet fotó
NKFIA