Kategóriák

Gépjavítás

Hogy néz ki körvonalakban ez a szolgáltatás?

A Puma Tools szolgáltatási körének egyik hangsúlyos pontja a pneumatikus (levegős) működtetésű szerszámgépek és hidraulikus eszközök szervizelése - függetlenül a javítandó gép márkájától, származásától.

Cégünk az ide eljuttatott készülékre minden esetben egy javítási árajánlatot ad, így a szervizelés művelete csak abban az esetben kezdődhet el, ha ügyfelünknek tudomása van az állapotfelmérés eredményéről, illetve gazdaságosnak ítéli árajánlatunkat és megrendeli az adott szolgáltatást.

Mennyi időt emészt fel a javítás?

A szervizelés időtartama leginkább az alkatrészellátás biztosítottságának függvénye. Célunk természetesen, hogy a javítandó munkadarab kifogástalan állapotban mihamarabb visszakerüljön ügyfelünkhöz. Egy levegős ütvecsavarozó vagy hidraulikus padlóemelő javítása rutinszerűen 4-8 munkanapot vesz igénybe.

...és ha nem éri meg a javítás?

Amennyiben a szervizelés gazdaságtalannak bizonyulna, kollégáink készséggel ajánlanak új, kiváló ár-érték arányú készüléket.

Hogyan juthat el hozzánk a szervizelendő készülék?

A készülékért - igény esetén - futárt küldünk, amely díjköteles. A szállítás költsége minden esetben a termék méretétől és/vagy tömegétől függ. A pontos összeg meghatározásában munkatársaink segítenek telefonon vagy e-mailben. A terjedelmesebb tételeket célszerű személyesen ide szállítani, amennyiben lehetőség van rá (pl. nagyobb hidraulikus emelők).

Részletekért keress bennünket elérhetőségeinken:

(+36) 30 948 9232
(+36) 28 446 888
szerviz[kukac]pumatools.hu
 

Készítette : Netkreativ, a webáruház készítés mesterei!