Mi importáljuk
Web-logo_BGS

BGS Technic

Az 1970-es évek eleje óta, a BGS Technic márka a jó minőségű eszközök és a folyamatos innováció jelképe évről évre.


Tovább
Web-logo_Compac_2

COMPAC Hydraulik

A dán Compac vállalat 1946 óta gyárt csúcsminőségű hidraulikus szerkezeteket.


Tovább
Web-logo_Connect

Connect


Tovább
Web-logo_Gunson

Gunson


Tovább
Web-logo_Hubitools

Hubitools

Az innovatív szerszámok értékesítésének több mint 40 éves tapasztalatával a belga Hubitools vállalat kulcsfontosságú partnerré vált az autóipari és ipari javítási üzletágban.


Tovább
Web-logo_Kraftmann

Kraftmann

A kezdőknek szánt BGS Do it yourself márkanéven kínáljuk az összes "Csináld magas" cikket különlegesen kedvező ár-teljesítmény aránnyal. A BGS Do it yourself a "Csináld magad" szakterület ötletgazdag koncepciójú trendi márkája, amelynek promóciós csomagolásai gondoskodnak a nagy forgalomról.


Tovább
Web-logo_Laser

Laser Tools

A Laser Tools termékcsalád az autóiparra specializálódott, és termékeink az autóipari nagykereskedelmi üzletekben, a motoros tényezőkön, a független kiskereskedőkön, a hardverüzleteken és a kisteherautókon keresztül érhetők el.


Tovább
Web-logo_Laser_uk

Laser Tools - UK


Tovább
Web-logo_Müller_2

Müller-Werkzeug

Müller-Werkzeug - Germany


Tovább
Web-logo_Phichler

Pichler Tools

A PICHLER tools 1978 óta fejleszt, gyárt és értékesít szerszámokat és autóipari kellékeket minden márka számára, és forradalmasította az iparágat. A műhelyek igényeihez igazodva.


Tovább
Web-logo_Power

PowerTec

Eszközök és felszerelések a professzionális karosszériajavítók számára, beleértve a híres Miracle rendszert, amelyet az acél és alumínium panelek javításának legköltséghatékonyabb módszereként fogadnak el.


Tovább
Web-logo_Welch_2

Welzh Werkzeug


Tovább
Egyéb márkák
Web-logo_3M

3M

Több mint egy évszázaddal ezelőtt a 3M kisméretű bányászati ​​vállalkozásként indult Észak-Minnesotában, akkori neve Minnesota Mining and Manufacturing Company.
Termékeink ma már globális erőműként javítják az emberek mindennapi életét szerte a világon.


Tovább
Web-logo_Abarth

Abarth


Tovább
Web-logo_AgfaPhoto

AgfaPhoto


Tovább
Web-logo_AmPro

AmPro Tools


Tovább
Web-logo_Autodata

Autodata


Tovább
Web-logo_Bahco

BAHCO


Tovább
Web-logo_Bondhus

Bondhus


Tovább
Web-logo_Caramba

Caramba Chemie Gmbh.

A Caramba Németországban olyan előkelő márkák között foglal helyet, mint a Bosch, az Adidas, a Tesa vagy a BMW. A családi cég 110 éves múltra tekint vissza.


Tovább
Web-logo_Chicago-pneumatic

Chicago Pneumatic

1901-es megalapítása óta a Chicago Pneumatic megbízható megoldásokat biztosít, az ügyfelek igényeinek figyelembe vételével.


Tovább
Web-logo_Clemco

Clemco International


Tovább
Web-logo_Dewalt

DeWalt

A DEWALT több, mint 90 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.


Tovább
Web-logo_Entac

Entac


Tovább
Web-logo_Farécla

Farécla


Tovább
Web-logo_genius

Genius Tools

A mai vetélkedő versenypiacon a Genius Tools továbbra is vezető szerepet tölt be a világ ipari szerszámgyártói között.


Tovább
Web-logo_Iweld

IWELD


Tovább
Web-logo_Jonnesway

Jonnesway Tools

A JONNESWAY® egy elismert márka, amelyet 1983-ban alapítottak. A szakmai és ipari szerszámpiac több mint 30 éves múltjával a JONNESWAY® sikeresen terjesztett világszerte 108 különböző országba, és több mint 4000 szilárd terjesztési csatornát hozott létre.


Tovább
Web-logo_Kennedy

Kennedy


Tovább
Web-logo_KingTony

King Tony


Tovább
Web-logo_Leatherman

Leatherman


Tovább
Web-logo_LEIB-Wachter

Leib Wachter


Tovább
Web-logo_Licota

Licota Tools


Tovább
Web-logo_Lincoln-Electric

Lincoln

A Lincoln Electric-et 1895. december 5-én alapították Clevelandben, Ohio államban. A kezdeti 200 dolláros befektetést egy egyedi, egyenáramú villanymotor fejlesztésére és kereskedelmi forgalomba hozatalára fordították ipari alkalmazásokhoz.


Tovább
Web-logo_Makita

Makita

A Makita a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A majd’ 100 éves szakértelemével a Makita olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés nem kérdés többé!


Tovább
Web-logo_Milkii

Milwaukee

A Milwaukee Electric Tool Corporation a hordozható heavy-duty elektromos szerszámgépek és tartozékaik egyik vezető gyártója és forgalmazója az ipari professzionális felhasználók számára szerte a világon.


Tovább
Web-logo_Flex

Original FLEX

A “flexelés” a FLEX névből származik. Mindenki hallotta már. Sokan minden nap használják. Mégis, csak kevesen tudják, hogy a “flexelés” egy közismert német ige, mely a FLEX-nél kifejlesztett találmányra utal, melyet régebben Ackermann + Schmitt néven ismertek. Ám nézzük a kezdeteket:


Tovább
Web-logo_Portwest

PortWest

A Portwest a munkaruházat, a védőruházat és a személyi védőfelszerelések globális gyártója és innovátora. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruha-gyártó vállalata, amely több mint 130 országban rendelkezik globális forgalmazási hálózattal és ügyfélszolgálati munkatársakkal.


Tovább
Web-logo_Proxxon

Proxxon


Tovább
Web-logo_REMA-TIP-TOP

REMA TipTop


Tovább
Web-logo_Roberlo

Roberlo


Tovább
Web-logo_Rodcraft

Rodcraft

1974 óta a Rodcraft márka a kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat jelenti. A Németországban alapított Rodcraft folyamatosan nőtt, hogy a pneumatikus szerszámok és műhelyfelszerelések egyik legjobb márkájává váljon a járműszerviz és az ipari karbantartási alkalmazások terén.


Tovább
Web-logo_Rothenberger

Rothenberger

A professzionális felhasználók preferált partnereként a ROTHENBERGER komplett megoldásokat kínál csövek kiépítéséhez, valamint a kapcsolódó szervizelési és karbantartási munkához.


Tovább
Web-logo_SATA

SATA

A SATA GmbH & Co. KG világszerte vezető szerepet tölt be a nedves festési technológiák területén, és Németországon kívül a világ mintegy 100 országában lát el disztribúciós partnereket.


Tovább
Web-logo_Sparco

SPARCO


Tovább
Web-logo_Stanley_2

Stanley

A STANLEY története 1843-ban kezdődött Connecticut-ban, ahol Frederick T.Stanley megalapította első üzemét, amely vasalatokat gyártott igényes kivitelben.


Tovább
Web-logo_Tesa

TESA

Manapság a tesa a világ egyik vezető öntapadó termék- és rendszermegoldás-gyártója az ipar, a professzionális szakemberek és a fogyasztók számára.


Tovább
Web-logo_V-COIL

V-Coil


Tovább
Web-logo_Varta

Varta


Tovább
Web-logo_WERA

WERA - Németország


Tovább

Több mint 30 éve az önök szolgálatában!

Professzionális szereléstechnikai megoldások a járműipar számára.

Célszerszámok, műhelyfelszerelések, berendezések, segédanyagok kis- és nagykereskedelme

NKFIA