Genius Tools – Made for life

列印

Genis Tools – Canada

A Genius Tools elkötelezett híve, hogy a legjobb minőségű szerszámokat készítse 1975 óta. Széles termékskálával rendelkezik mint például kézi szerszámok, pneumatikus szerszámok, járműipari szerszámok és szerszám tárolók. A Genis Tools ipari minőséget biztosít elérhető áron.

A Genius Tools arra törekedik, hogy ledöntse azt a tévhitet, miszerint a jó minőség szükségszerűen párosul a magas árral. Aktív kutató munkájának köszönhetően folyamatosan fejleszti termékeit.

Mi sem mutatja jobban a vásárlók elégedettségét és bizalmát, minthogy már több mint 84 országban világszerte használják a Genius Tools termékeit számos iparágban, mint például autóipar, hajóépítés, bányászat.

 

A Puma Tools veLED tökéletes!

Ezzel a címmel tűztünk ki új célt. A Facebook oldalunkhoz kapcsolódik.

Szeretnénk elérni, hogy a már így is népes tábornak örvendő, több mint 500 főt számláló Puma Tools oldalkedvelői 1000 főlé emelkedjen.

Persze ez nem is maradhat jutalom nélkül. Amint bekövetkezik a nagy áttörés, a kedvelők és a megosztók között is jutalmat osztunk ki:

veLED másolata

Ilyen RGB led szalagot jómagam is vettem és nagyon hangulatos látképet lehet elérni szobánkban. A pult alatt, akár a TV állvány megvilágítására is, de a lehetőségek tárháza végtelen.

 

A LEDszalag egyébként új termékcsaládunk egyik tagja. Pár napja szortimentünk bővült ledes világítással, led reflektorokkal, és különböző kiegészítőikkel…

További infók weboldalunkon, vagy bármely elérhetőségünkön…

 

Üdvözlettel: A Puma Tools Csapata

Puma Tools – Szatyor a világ körül

Nem is olyan rég legyártattuk saját reklámszatyrunkat. Egyedi megjelenése elkülöníti az összes eddigi reklámhordozó füles nejlontól. Tervezője, Lévai Ádám, minden tudását latba vetve rengeteget dolgozott rajta.

Már akkor sejtettük, hogy valami nagyot alkottunk, amikor kiállítások alkalmával sokszor sorban álltak nálunk és félénken de mégis vágyakozva kérdezték, nem kaphatnának egyet. Most már biztosak vagyunk benne.

Már nem is tudom hol vagy mikor kezdte el a Puma Tools szatyor világkörüli útját, de már több országban is felbukkant. Rengeteg képet küldtek ügyfeleink, barátaink, kollégáink. És az album folyamatosan bővül.

Köszönjük az eddig beérkezetteket, és várjuk a többit, ami biztos nem marad jutalom nélkül 🙂

A képeket ide küldhetitek: info@pumatools.hu

szatyorgal

További képek –>

Óriásplakát a Veres Péter úton

Júniustól megtekinthető eme óriásplakát. Sokat dolgoztunk rajta de a végeredményt megnézve megérte.

A fényképet profi fotósokkal készítettük, a szerszámok szinte mindegyike a canadai Genius Tools palettájáról van. A 3 főútról a Magtár utcára vezető jobbkanyarnál, az alagút előtt lesz.

Mérete: 5 m x 2,4 m

puma kész plakát

Puma Tools Reklámfilm 2014

Elkészült a Puma Tools Első reklámfilmje. De biztos hogy nem az utolsó 🙂

Az Azilia Soft Focus stábjával, egy fél napos forgatással és jó pár órás utómunkával büszkén néztük meg a kész anyagot. A videó YouTube csatornánkon elérhető a többi cég- és szerszám videóval együtt.

Íme a kész anyag:

reklámborító

 

Puma Tools Nyereményjáték!

Ma kisorsoltuk a 10 + 1 főt nyereményjátékunkból. Ezt közzétettük FaceBook oldalunkon is.

A játék nagyon sikeres volt, rengetegen vettek részt rajta. Annak sem szabad csüggednie aki nem nyert, mert abban biztos vagyok hogy nem ez volt az utolsó. A főnyeremény végül a Ring márkájú professzionális akkumulátoros szerelőlámpa lett, melynek boldog tulajdonosa Mozsár Andrásné, akinek ez úton is gratulálunk.

Hétfőn kiküldjük az összes többi ajándékcsomagot is.

 

Szép hétvégét mindenkinek!

 

nyertesek2014 másolata

Puma Tools – YouTube csatorna

Létrehoztuk YouTube csatornánkat is, így talán közelebb tudjuk vinni a szerszámokat és monitoron keresztül is egy kicsit kézzel foghatóbb lesz. Kipróbálhatjuk “interaktívan”, például ha megnéznél egy termékünkről egy videót, de nincs fent akkor csak írj nekünk és rövid időn belül készítünk.

Karosszériás kalapács szett – Puma Tools

Puma Tools vélemények – kérdőív eredmények

Nemrégiben indítottunk egy kérdőívet annak érdekében, hogy az Önök véleményének segítségével javítani tudjuk a kiszolgálásunk színvonalát. Köszönjük a rengeteg hasznos választ és észrevételt és ígéretünkhöz híven most megosztjuk mik a tapasztalataink ezzel kapcsolatban.

A Puma Tools ügyfeleinek száma mára meghaladja a 7000 főt. Ez a szám nem kevés, de a Puma Tools csapata azon dolgozik, hogy folyamatosan a legjobb kiszolgálást nyújtsa meglévő vásárlóinak és bővítse ügyfélkörét.

Annak nagyon örülünk hogy a kérdőívet kitöltők több mint 95%-a elégedet mind a kiszolgálással, mind a termékeinkkel. A válaszadók többsége, 83% több mint 6 hónapja ügyfelünk.

A megújul www.pumatools.hu új külseje a kitöltők 95%-nak tetszik. (Ennek külön örülök, rengeteget dolgoztunk vele.)

Természetesen mi is emberek vagyunk, nem mindig sikerül ügyfeleinknek azt nyújtani amit elvárnak, sajnos mi is hibázhatunk. Kb. 4% a válaszadók közül tapasztalt már hiányosságot, illetve nem volt elégedett velünk. Ezek a negatív kritikák is segítenek megtudni mely pontokon szorulunk erősítésre.

Végül pár megjegyzést szemezgettem, amiket Önök írtak:

– “Lehet én nem vettem észre, de nem látom, hogy a termék van e készleten.”

– Sajnos a készletet nem tudjuk megjeleníteni. Úgymond becsapós lenne. Webáruházunk mellet Csömörön üzletünk is az Önök rendelkezésére áll. Ha Ön kinéz egy terméket és azt látja hogy van, mire ideér lehet hogy eladjuk. Érdemes megrendelni előre személyes átvétel esetén is illetve telefonon egyeztetni, így lehetőség van félre tenni is.

– “A főnök túlságosan elfoglalt.”

– Ezt teljes mértékben meg tudom erősíteni. Ahhoz hogy cégünk jól működjön rengeteg olyan dolgot is meg kell csinálni ami a háttérben zajlik. Ezek a “cégügyek” bőven felemésztenek egy embert, és bár Ákos nagyon ügyfél centrikus, és szeret személyesen mindenkivel foglalkozni, mi az ügyfélszolgálaton azért vagyunk hogy levegyük róla a terhet és ugyanolyan színvonalon szolgáljuk ki Önöket.

– “Hiányoltam pár terméket a kínálatból ami régebben megvolt, most akartam vásárolni és nem volt,máshol kellet megvennem,sajnálom. Egyébként jó az új weboldal kicsit még szokni kell de áttekinthetőbb.”

– Az új webáruházunk egy online rendszer mely sokkal átláthatóbb, frissebb és ügyfélbarátabb elődjénél. Ehhez azonban alapjaiban kellett megváltoztatnunk mindent és termékeinket az elejétől új módszerrel kellett feltöltenünk. Naponta kerülnek fel a tételek, lassan 4000. De a folyamatos raktárkészletünk csaknem 10000 termék, gőzerővel dolgozunk. Ha esetleg valamit nem talál megkeresheti ügyfélszolgálatunkat, bármely elérhetőségen és segítünk.

– “Sajnálom, hogy pár telefonos egyeztetés után, fél évre sem kaptam meg a megrendelt termékeket(porlasztókulcs)”

– Ezt nagyon szomorúan hallom. Én személy szerint azon dolgozom hogy a lehető legtöbb odafigyelést tudjam adni minden ügyfélnek, de rengetegen dolgozunk és van olyan hogy elvesznek információk. Ez sajnos az emberi tényező. Arra kérem írja meg elérhetőségét az info@pumatools.hu címre, címezze Móré Balázs névre. Utánanézek, és megpróbálok egy olyan megoldást keresni amellyel visszaszerezhetjük bizalmát.

Köszönöm mindenkinek aki segített és természetesen ha még akad kérdés forduljon hozzánk bizalommal.